Politikë & Politika
Shkollë debati publik

Shkollë debati publik

Të nesërmen e debatit të parë televiziv mes kandidatëve për President të SHBA-ve, Hilari Klintonit dhe Donald Trampit, më paska mbetur e fortë dëshira për...

Fatos Lubonja: Veting të pasurve shqiptarë

Fatos Lubonja: Veting të pasurve shqiptarë

Në një shkrim për gazetën Panorama, Zoti Fatos Lubonja ka bërë një analizë të thelluar lidhur me ligjin e importit dhe riciklimit të plehrave, ndikimin e...

Ben Blushi largohet nga Partia Socialiste

Ben Blushi largohet nga Partia Socialiste

Deputeti i PS Ben Blushi me anë të një letre publike ka njoftuar largimin e tij nga Partia Socialiste. Më poshtë disa nga pohimet kryesore...

1 576 577 578 579 580 713