Politikë & Politika

Ditë zie për viktimat e sulmit në Paris

Qeveria shpalli ditën e sotme, ditë zie në nderim të viktimave të sulmit terrorist në Paris. Pas Francës, vendet që kanë shpallur ditë zie janë...

Rojtarët dhe demokracia

Në perëndim shtypi i lirë konsiderohet rojtar i demokracisë. Për këtë arsye, kur u mor vesh se Kryeministri Rama donte të ndryshonte kodin penal, për...

SHBA dhe BE mbështesin reformën në drejtësi

Ambasadori amerikan Donald Lu dhe ambasadorja e BE-së Romana Vlahutin deklaruan sot mbështetjen e tyre për reformën në drejtësi. Zoti Lu dhe Zonja Vlahutin thanë...

Grabitja finale

Kur në vitin 1999, kampi i Mbrojtjes Civile Italiane, Arcobaleno, në Vlorë po plaçkitej nga shqiptarët, opinioni publik italian u indinjua për një shprehje të...

1 592 593 594 595 596 600