Politikë & Politika

Pse nuk bëhet ky vend?

Së pari, nuk është nevoja të jesh ekonomist të kuptosh që Shqipëria është një vend relativisht i varfër nga potencialet ekonomike natyrore dhe këtë e...

Kryeministri i keqkuptuar – Pa koment

Kryeministri i keqkuptuar – Pa koment

Nëntor 2015, Kryeministri Rama për ligjin kundër shpifjes: "Edhe neni përkatës duhet të reflektojë këtë qëllim që e kam shprehur publikisht me kohë. Ndjesë që ka...

Gjobat e reja pёr biznesin

Sot hynё nё fuqi ligji i ri pёr ndёshkimet e bizneseve qё thyejnё rreguallt. Disa nga gjobat e reja sipas kёtij ligji janё si mё...

Namik Dokle vendos të largohet nga politika

Deputeti socialist Namik Dokle ka vendosur të tërhiqet nga politika në fund të këtij mandati parlamentar, pas një karriere të gjatë politike. Zoti Dokle ka...

1 593 594 595 596 597 600