Politikë & Politika

Kush po e dëmton imazhin e LSI-së?

“Ka përpjekje për të dëmtuar imazhin e LSI në mënyrë të padrejtë për arsye politike," deklaroi sot Kryetari i LSI-së Ilir Meta gjatë një mbledhje të...

Të gjithë tregtarët e Kryeministrit

Të gjithë tregtarët e Kryeministrit

Rreth tre javë më parë, Kryeministri Rama udhëtonte nga Hong Kongu drejt Tiranës në bordin e një avioni charter. Bashkë me të në bord ishin tregtari...

Ben Blushi sulmon qeverinë

Deputeti i Partisë Socialiste Ben Blushi shprehu pakënaqësi për gjëndjen ekonomike në vend dhe rritjen e borxhit të jashtëm gjatë këtyre dy vite qeverisje nga...

1 598 599 600 601 602 612