Politikë & Politika
Për ca komplimenta – Koment

Për ca komplimenta – Koment

Tashmë, është e sigurtë se Shqipëria ka vendosur të pranojë rreth 3 mijë muxhahedinë iranianë—750 prej të cilëve kanë ardhur prej kohe në Shqipëri dhe...

Vizita e Sekretarit amerikan të Shtetit John Kerry

Sekretari amerikan i Shtetit John Kerry bëri sot një ndalesë tre orëshe në Tiranë. Ai u prit në Aeroportin Nënë Tereza nga Presidenti Nishani dhe pati takime me Kryeministrin...

1 611 612 613 614 615 659