Politikë & Politika

Nisin bisedimet për Reformën Zgjedhore

Sot Kryeminitri Rama, Kryetari i Kuvendit Meta, Kryetari i PD-së Basha, ambasadori amerikan Lu  dhe ambasadorja e BE-së Vlahutin po zhvillojnë bisedime për Reformën Zgjedhore,...

Bashkia Tiranë shemb ndërtimet pa leje

Bashkia e Tiranës ka ndërrmarë, sot, një aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje. Zonat në të cilat po ndërhyhet janë Sheshi “ Avni Rustemi”,...

1 612 613 614 615 616 653