Politikë & Politika

Venezuelë, opozita fiton zgjedhjet pas 20 vjetësh

Në Venezuelë, opozita fitoi zgjedhjet duke përmbysur dominimin e Partisë Socialiste të presidentit Nicolas Maduro. Opozita fitoi 99 vende në Asamblenë Kombëtare, ndërsa partia e...

Ambasadori gjerman: verifikoni ata që dekoroni

Ambasadori gjerman Helmut Hoffman deklaroi dje se duhet të verifikohen me kujdes pjesëmarrësit në Luftën Nacional-Çlirimtare që dekorohen nga qeveria shqiptare. Në një Konferencë për...

Kuvendi dje dhe sot – Pa koment

Në Kuvend, atëhere kur PD ishte në qeverisje dhe PS në opozitë:   Në Kuvend, tani që PS është në qeverisje dhe PD në opozitë:

Zgjidhet Kryetari i ri i FRPD-së

Belind Këllici është zgjedhur sot kryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike. Në përfudim të votimeve të anëtarësisë së FRPD-së, ai ka mundur të marrë...

Më në fund diçka e majtë nga Koçoja!

Më në fund diçka e majtë nga Koçoja!

Prej muajsh ishim duke pritur që qeveria Rama të bënte ndonjë reformë të majtë, por ndodhi krejt e kundërta. Të varfërit u futën në burg...

1 634 635 636 637 638 656