Politikë & Politika

Trefishohen lokalet e basteve në vend

Numri i lokaleve të basteve sportive në vend është trefishuar në krahasim me dy vjet më parë. Sot, janë 3464 lokale ku hidhen baste, nga...

BE jep fonde për Shqipërinë dhe Greqinë

Bashkimi Europian do të financojë në Shqipëri dhe Greqi 42 milionë euro deri në vitin 2020. Më te programit nderkufitar Interreg IPA II, synohet të përmirësohet...

Qeveria vazhdon me reformat

Qeveria do të vazhdojë me reformat e ndërmarra edhe nëse çmimi për këtë është të mos fitojë zgjedhjet e ardhshme. Në një aktivitet në Fier,...

Rritet alarmi për sulme terroriste në vend

Qeveria shqiptare ka kaluar në nivelin më të lartë të alarmit për gjendjen e sigurisë në vend, për shkak të kërcënimeve për sulme terroriste. Ambasada...

1 649 650 651 652 653 661