Politikë & Politika

Grabitja finale

Kur në vitin 1999, kampi i Mbrojtjes Civile Italiane, Arcobaleno, në Vlorë po plaçkitej nga shqiptarët, opinioni publik italian u indinjua për një shprehje të...

Pse nuk bëhet ky vend?

Së pari, nuk është nevoja të jesh ekonomist të kuptosh që Shqipëria është një vend relativisht i varfër nga potencialet ekonomike natyrore dhe këtë e...

Kryeministri i keqkuptuar – Pa koment

Kryeministri i keqkuptuar – Pa koment

Nëntor 2015, Kryeministri Rama për ligjin kundër shpifjes: "Edhe neni përkatës duhet të reflektojë këtë qëllim që e kam shprehur publikisht me kohë. Ndjesë që ka...

Gjobat e reja pёr biznesin

Sot hynё nё fuqi ligji i ri pёr ndёshkimet e bizneseve qё thyejnё rreguallt. Disa nga gjobat e reja sipas kёtij ligji janё si mё...

1 668 669 670 671 672 675