Rajon & Diaspora
Rama i drejtohet BE-së, Ju lutem na ndihmoni

Rama i drejtohet BE-së, Ju lutem na ndihmoni

Kryeministri Edi Rama falenderoi të gjithë vendet anëtare të BE-së për pjesmarrjen dhe mbështetjen ndaj Shqipërisë, në Konferencën e Donatorëve. Ai i kërkoi vendeve evropiane...

1 2 3 4 69