Rajon & Diaspora
Kosova kritikon Kryeministrin Rama

Kosova kritikon Kryeministrin Rama

Vizita e Kryeministrit Edi Rama në Serbi këtë javë ka shkaktuar reagime të ashpra në Kosovë. “Normalizimi i plotë i marrëdhënieve shqiptaro-serbe nuk kalon nga...

Rama u flet serbëve kundër Berishës

Rama u flet serbëve kundër Berishës

Kryeministri Rama ka përkthyer dhe ka botuar në Serbi librin e tij Kurban. Është një zgjedhje e diskutueshme, jo vetëm sepse libri nuk ka ndonjë...

Çfarë na mësoi Kaltrina?

Çfarë na mësoi Kaltrina?

Dje, një deputete 25 vjeçare shqiptare nga Kumanova i dha një leksion të vlefshëm politikës mbarëshqiptare. Në komisionin parlamentar për prokurorinë specialë në Maqedoni, Kaltrina...

Shtyhet liberalizimi i vizave për Kosovën

Shtyhet liberalizimi i vizave për Kosovën

Komisioni i të Drejtave Civile në Parlamentin Europian votoi të hënën për miratimin e raportit të deputetes sllovene Tanja Fajon, i cili propozonte liberalizimin e...

Vendimet e Samitit të Ballkanit Perëndimor

Gjashtë shtete të Ballkanit Perëndimor nënshkruan një marrëveshje për hapjen e Zyrës Rajonale të Bashkëpunimi Rinor - RYCO (Regional Youth Cooperation Office), gjatë Samitit të...

1 47 48 49 50 51 52