Rajon & Diaspora
Rama e quan mini-Shengenin përgatitje për në BE

Rama e quan mini-Shengenin përgatitje për në BE

Kryeministri Rama vazhdon të këmbëngulë se mini-Shengeni i Ballkanit është përgatitje për tu bërë anëtarë të BE-së. Sot, në konferencën për procesin e zgjerimit, ai...

Rama i drejtohet BE-së, Ju lutem na ndihmoni

Rama i drejtohet BE-së, Ju lutem na ndihmoni

Kryeministri Edi Rama falenderoi të gjithë vendet anëtare të BE-së për pjesmarrjen dhe mbështetjen ndaj Shqipërisë, në Konferencën e Donatorëve. Ai i kërkoi vendeve evropiane...

13456772