Rajon & Diaspora

Maqedonia në udhëkryq politik

Maqedonia në udhëkryq politik

  Kanë kaluar tre muaj, dhe qeveria ende nuk është formuar. Kjo si rezultat, i qëndrimeve anti –shqiptare, që mbajti Nikolla Gruevski gjatë negociatave me...

Kur nuk do të ekzistojë më Maqedonia?

Kur nuk do të ekzistojë më Maqedonia?

Vullnetet politike testohen në momente delikate. Deklaratat vihen në provë kur vjen momenti për t’i konkretizuar ato. Ajo që po ndodh në Maqedoni, është as...

1 52 53 54 55 56 62