Rajon & Diaspora
Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri Rama bëri publike para pak javësh fillimin e një fushate për regjistrimin e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit. Edhe pse detajet e kësaj nisme...

Arrestohet deputetja kosovare Albulena Haxhiu

Deputetja kosovare e Lëvizjes Vetëvendosje Albulena Haxhiu është arrestuar sot paradite në Prishtinë. Në momentin e arrestimit ajo ka qenë duke udhëtuar për të marrë...

1 59 60 61 62