Kronika
Shkodër, 9 vrasje kriminale në një vit

Shkodër, 9 vrasje kriminale në një vit

Vrasja të shtunën në Shkodër e dy vëllezërve Astrit dhe Ibrahim Bilali ka rikthyer vëmendjen tek grupet kriminale që, prej vitesh, veprojnë në këtë qytet....

Nis gjykimi për Saimir Tahirin

Nis gjykimi për Saimir Tahirin

Saimiri Tahiri do të gjykohet për “trafikim të lëndëve narkotike”, në bashkëpunim me organizatë kriminale, dhe “korrupsion pasiv të funksionarëve të lartë shtetërorë”. Kështu vendosi...

1 2 3 25