Kronika
Qeveria “harron” kushtet e BE-së

Qeveria “harron” kushtet e BE-së

Ministrat e Jashtëm të BE-së, të cilët u takuan përpara dy ditësh në Bruksel, kanë pohuar se Shqipëria duhet të plotësojë pesë kushte para se...

BBC: Bumi i kanabisit në Shqipëri

BBC: Bumi i kanabisit në Shqipëri

Media ndërkombëtare BBC do të transmetojë më 1 dhjetor 2016 një reportazh për prodhimin dhe trafikimin e drogës në Shqipëri, i titulluar “Bumi i kanabisit...

1 22 23 24 25