Kronika
Protesta e opozitës, policia blindon parlamentin

Protesta e opozitës, policia blindon parlamentin

Qindra policë kanë rrethuar sot parlamentin në pritje të protestës së opozitës kundër zgjedhjes së paligjshme të kryeprokurorit të përgjithshëm. Policët kanë formuar një bllokadë...

Ngarkesa 2,5 ton drogë — Dyshime mbi policinë

Ngarkesa 2,5 ton drogë — Dyshime mbi policinë

Burime pranë Ambasadës Italiane konfirmojnë se Italia dhe Shqipëria vazhdojnë të shkëmbejnë informacione për hetimet respektive të  narkotrafikut. Gjatë ditëve të shkuara, në Tiranë prokurorë...

1 27 28 29 30 31 39