Kronika

BBC: Bumi i kanabisit në Shqipëri

BBC: Bumi i kanabisit në Shqipëri

Media ndërkombëtare BBC do të transmetojë më 1 dhjetor 2016 një reportazh për prodhimin dhe trafikimin e drogës në Shqipëri, i titulluar “Bumi i kanabisit...

PD padit ministrin Ilir Beqaj

PD padit ministrin Ilir Beqaj

Partia Demokratike paditi sot Ministrin e Shëndetësisë Ilir Beqaj për shpërdorim detyre për koncesionin e kontrollit shëndetësor falas të popullsisë për moshën 40 – 65...

Një fëmijë si unë e një si Edi Rama

Një fëmijë si unë e një si Edi Rama

Kur kaloj në bulevard e përballem me bunkerin që ngrihet madhërishëm mu në mes të Tiranës, në oborrin e Ministrisë së Brendshme, aty për aty...

1 33 34 35