Lajme

Emërime partiake në arsim

Lapsi.al ka zbuluar sot një tjetër dokument që dëshmon për emërimet partiake në administratën publike. Sipas dokumentit, në periudhën dhjetor 2013 - maj 2014, rreth 169 mësues...

Francesco Beccheti ndalohet në Londër

Francesco Beccheti, ndaj të cilit Prokuroria shqiptare kishte lëshuar urdhër ndërkombetar arresti, është ndaluar nga policia në Londër. Biznesmeni  Beccheti akuzohet nga Prokuroria për evazion...

Jep dorëheqjen kryeministri rumun

Kryeministri rumun Viktor Ponta ka dhënë sot dorëheqjen nga posti i tij. Ai është vënë në një presion të madh popullor pas aksidentit që shkaktoi...

Informatorë-provokatorë kundër bizneseve

Informatorë-provokatorë kundër bizneseve

Qeveria ka vendosur të përdorë informatorë të fshehtë për të zbuluar bizneset që nuk përdorin kasat fiskale dhe detyrimet e tjera ligjore. Burime nga Drejtoria e...

1 2 030 2 031 2 032 2 033 2 034 2 039