Mjedis & Shoqëri
Trafik në autostradën Tiranë – Durrës

Trafik në autostradën Tiranë – Durrës

Paraditja e së djelës ka sjellë trafik në autostratën Tiranë – Durrës. Qytetarët duket se i janë drejtuar bregdetit për të kaluar ditën e ngrohtë....

5 orë më parë
Rama kërkon drejtësi për masakrën e Srebrenicës

Rama kërkon drejtësi për masakrën e Srebrenicës

Edi Rama, në cilësinë e kryetarit të OSBE-së kërkoi ndëshkimin e masakrës së Srebrenicës. “Gjyqtarët lokalë dhe ndërkombëtarë kanë dokumentuar atë që ndodhi në Srebrenicë...

23 orë më parë
1 2 3 143