Pikëpamje

Hapja dhe dialogu me Ancelotin

Hapja dhe dialogu me Ancelotin

Qendra për Hapje dhe Dialog—emri i madh që Rama i ka vënë me kryelartësi sallonit të tij personal të pritjeve në katin e parë të...

Kjo verë e nxehtë…

Kjo verë e nxehtë…

Është thënë edhe nga metereologët se kjo ka qenë vera më e nxehtë, qysh kur ka filluar regjistrimi i temperaturave. Në Mitribah të Kuvajtit është...

Media dhe nevoja për punonjës socialë

Media dhe nevoja për punonjës socialë

Në sistemet demokratike media është një burim objektiv i informacionit që jo vetëm informon qytetarët rreth asaj që ndodh, por edhe i mbron ata nga...

Krenar edhe pse… injorant?!

Krenar edhe pse… injorant?!

Nuk kam qënë ndonjëherë tifoz i madh i futbollit dhe as tiranas safi. E, megjithatë, kur pashë në media shkatërrimin e fasadës së stadiumit në...

1 99 100 101 102 103 122