Pikëpamje

Boeri bën fushatë me masterplanin e Tiranës

Boeri bën fushatë me masterplanin e Tiranës

Gjatë dy javëve të fundit, pas miratimit të Masterplanit Tirana 2030 nga Bashkia Tiranë, arkitekti dhe politikani Stefano Boeri ka filluar një fushatë të vërtet...

Zgjidhja e zgjedhjeve…

Zgjidhja e zgjedhjeve…

Jetët tona mbarojnë atë ditë kur ne fillojmë të heshtim për gjërat që na shqetësojnë” – Kjo thënie e Martin Luter Kingut që sot kishte...

Asnjë privilegj nga fronti mediatik!

Asnjë privilegj nga fronti mediatik!

Publikimi i deklaratës së pasurisë të deputetit Alfred Peza, i cili raportonte të ardhura jashtëzakonisht të larta, prej rreth 950 milionë lekësh, të pretenduara si...

Përse Serbia po provokon në Kosovë?

Përse Serbia po provokon në Kosovë?

Nëse treni i dekoruar me parrulla antishqiptare dhe simbole fetare e nacionaliste serbe, nuk do të ishte nisur dje, ndalimi i Haradinajt në Francë mund...

Rrëzime minibustesh

Rrëzime minibustesh

Revoltimet shqiptare kanë qënë historikisht në formën e rrëzimeve të minibusteve. Këtë na e tregon historia me Gjergj Kastriotin, Ismail Qemalin, Zogun dhe Enverin. Historia...

Tiranë — 800 mijë qytetarë më shumë

Tiranë — 800 mijë qytetarë më shumë

Sot, do të vazhdoj me serinë e artikujve mbi Materplanin Tirana 030. Në shkrimet e mëparshme kam shpjeguar se si procesi i hartimit të masterplanit...

“Lali Eri” apo Edi Rama 2.0

“Lali Eri” apo Edi Rama 2.0

Gjatë këtyre ditëve, është e vështirë të kuptosh nëse Kryebashkiaku Erion Veliaj ndjek ndonjë ide apo politikë të vetën. Natyrisht, përsa i përket mënyrës së...

1100101102103104135