Pikëpamje

Fatos Lubonja: Veting të pasurve shqiptarë

Fatos Lubonja: Veting të pasurve shqiptarë

Në një shkrim për gazetën Panorama, Zoti Fatos Lubonja ka bërë një analizë të thelluar lidhur me ligjin e importit dhe riciklimit të plehrave, ndikimin e...

Projektligji dhe mafia e mbetjeve këto 26 vjet

Projektligji dhe mafia e mbetjeve këto 26 vjet

Shqiptarët janë të pambrojtur nga ndotja dhe krimi mjedisor Ndërsa shqetësimet shoqërore për mjedisin janë të hershme, të paktën që nga shekujt e 17-18 taksat...

Çfarë na mësoi Kaltrina?

Çfarë na mësoi Kaltrina?

Dje, një deputete 25 vjeçare shqiptare nga Kumanova i dha një leksion të vlefshëm politikës mbarëshqiptare. Në komisionin parlamentar për prokurorinë specialë në Maqedoni, Kaltrina...

Mësuesit për shkollën dixhitale

Mësuesit për shkollën dixhitale

Një artikull tonin informues të para pak ditëve mbi shkollën dixhitale ngjalli reagime të shumta, veçanërisht nga mësues të cilët dërguan dhjetëra mesazhe me komente...

1 102 103 104 105 106 126