Pikëpamje

Pse gabon Romana Vlahutin

Ajri, uji ose ndonjë çorbë e gatuar në Shqipëri duhet të kenë veti krejt të veçanta sidomos tek të huajt që jetojnë relativisht gjatë këtu....

Reforma dhe e drejta

Reforma dhe e drejta

Sërish u tha dhe u përsërit – deri në trushpëlarje – se reformën e kërkonte populli; duke sjellë deri edhe shifra karakteristike për regjime të tjera,...

Zylot

Zylot

Kushdo që ka lexuar “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo” të Dritëro Agollit, ka të paktën një pikë referimi për të krahasuar një pjesë të...

(Anti)Reforma në drejtësi   

(Anti)Reforma në drejtësi  

Ndonjë ditë Edi Rama do të studiohet në universitete. Si një politikbërës me një formim jashtë tempit krahasuar me çfarë mbizotëron në qendrat më të...

Reforma në drejtësi dhe skuadra e pushkatimit

Skuadra e ekzekutimit u thirr në vendin e ekzekutimit, por nuk u përdor: 140 të ashtuquajturit “përfaqësues të popullit” votuan unanimisht nën kërcënimin amerikan, pa...

1 103 104 105 106 107 124