Pikëpamje

Një bunker, të lutem!

Një bunker, të lutem!

Dielli i papritur i dhjetorit po shkëlqente në majë të skelës së ngritur rreth Bunkerit të shumëpërfolur. Disa punëtorë të ngathët po lidhnin hekurat e...

Socialistë të bashkuar rreth konçesioneve

Socialistë të bashkuar rreth konçesioneve

Ndërsa qeveria nuk ndalet më në fabrikimin e gjithëfarëlloj konçensionesh, përherë e më të dyshimta e të debatueshme, pakënaqësia publike ndaj arkitektit të tyre, Kryeministrit...

Shkenca e rreme e Kryeministrit konçesionist

Shkenca e rreme e Kryeministrit konçesionist

Në përpjekjet e tyre të dëshpëruara për të mbrojtur konçesionet e dyshimta që po japin çdo ditë, qeveritarët po provojnë cdo lloj argumenti dhe manovre....

1 106 107 108 109 110 113