Pikëpamje

Artisti në fron

Artisti në fron

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, hapi këto ditë një ekspozitë në Napoli – një nga të shumtat e kësaj serie, me vizatimet e tij tashmë...

Bari fallco. Një histori e vërtetë.

Bari fallco. Një histori e vërtetë.

Dje, pamë si një kryebashkiak ekologjist fallco dhe njeri i ri (fallco) i politikës (fallco) shqiptare, pasi derdhi qindra metra kub beton (të vërtetë) në...

Fëmijët që nuk përfillëm më 1 qershor

Fëmijët që nuk përfillëm më 1 qershor

Pothuajse të gjitha vendet e botës e kanë një ditë të cilën ja kushtojnë të drejtave të fëmijëve. Në Shqipëri dhe kryesisht në të gjitha...

Me fëmijët, jo për fëmijët

Me fëmijët, jo për fëmijët

Gjatë ditës së sotme pati disa aktivitete me fëmijë, por jo për fëmijët. Përveç se çdo ditë të vitit politikanët tanë luajnë me të ardhmen...

Të gjithë në mbrojtje të Elvis Rroshit

Të gjithë në mbrojtje të Elvis Rroshit

Pak javë më parë, ish-kryebashkiaku i Kavajës Elvis Rroshi deklaroi se ishte gjykuar në Gjermani por nuk mbante mend se për çfarë dhe nëse ishte dënuar....

Çfarë mësuam nga protesta e Parkut të Liqenit

Çfarë mësuam nga protesta e Parkut të Liqenit

Parku i Lojrave, inagurimi i të cilit u reklamua me këmbëngulje nga Kryebashkiaku Veliaj, tashmë përfundoi. Por, beteja mes dyshes Rama–Veliaj dhe një grupi qytetarësh...

Fituesit e vërtetë të Parkut

Fituesit e vërtetë të Parkut

Sot, Kryebashkiaku Veliaj inaguroi këndin e lojrave në Parkun e Liqenit. Një kënd lojrash i cili mjaftoi t’i shqyeje maskën të vetëquajturve të rafinuar të...

1 110 111 112 113 114 127