Pikëpamje

Bunk’Art 2 : Goditje ndaj historisë

Bunk’Art 2 : Goditje ndaj historisë

Një bunker fallco Më 19 nëntor, Kryeministri Rama, Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri dhe sipërmarrësi i medias Shqiptarja.com Carlo Bollino përuruan Bunk'Art 2,...

Edi Rama luan “gurin” e fundit

Edi Rama luan “gurin” e fundit

Dy javë para vendimit të Këshillit Europian në lidhje me hapjen e negociatave me Shqipërinë, Kryeministri Edi Rama i kujtoi sërish BE-së kërcënimin e përhapjes...

Grupi interesit

Grupi interesit

Skela në fasadë Në 15 Shtator të vitit 2013, Edi Rama hyri në zyrë. Ai ishte i dëshiruar për të nënshkruar aktet e para të...

Zonjës Merkel nuk i nevojitet përkthimi

Zonjës Merkel nuk i nevojiten kaq shumë përkthyes, sa i ofroi këto orët e fundit Shqipëria e vogël. Fjalitë e thëna prej saj në një...

Një pavarësi e lyer me gëlqere

Një pavarësi e lyer me gëlqere

Në vitin 2014, fotografi Marco Mazzi dhe unë përfunduam projektin për katalogimin e rreth 700 lapidarëve dhe monumenteve të ndërtuar deri në vitin 1990 në...

1 111 112 113 114 115 141