Pikëpamje

Ego Rama

Ego Rama

Mbërrin Merkel, politikanja më e fuqishme e Europës, qëndron vetëm 2-3 orë, dhe Rama i tregon pikturat e tij. Shkon Rama në Gjermani dhe inaguron...

Basha ngatërron bunker

Basha ngatërron bunker

Ndërto bunkerin, vizito bunkerin, shkatërro bunkerin. Bunkeri është kthyer në model, projekt, arsye e jetës dhe e luftës. Në fakt, edhe sot, si dikur, është...

Meta si xhonglier me biznesin

Meta si xhonglier me biznesin

Ka rreth dy muaj që Ilir Meta ka ndërmarë një fushatë përmirësimi imazhi për t’u larguar nga pozicionet radikale të marra nga qeveria Rama dhe...

PD – e ardhmja që nuk ndez shpresë

PD – e ardhmja që nuk ndez shpresë

Pavarësisht dëshirës së opozitës, Shqipëria nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme dhe as qeveri teknike. Përjashto ndonjë gjëmë, zgjedhjet e tjera do të jenë...

Elita jonë shpirt e mendje bunker

Elita jonë shpirt e mendje bunker

Falimentimi i elitës sonë politike duket nga fakti që edhe 30 vjet pas vdekjes së Enver Hoxhës e vetmja gjë që ajo prodhon janë bunkerët...

Doing Business në burg

Doing Business në burg

Prej vitesh qeveritë shqiptare i kushtojnë vëmendje të veçantë listave që paraqesin progresin e integrimit të Shqipërisë në kontekstin botëror. Një prej këtyre listave, që...

Drama e Shqipërisë

Drama e Shqipërisë

Që kur mbërrita qëllimisht në Shqipëri të dielën e 30 Gushtit kam takuar rreth njëqind nga personalitetet më të rëndësishme të vendit, përfshi ministra, zëvendës ministra,...

PD është ende peng e Gërdecit – Koment

PD është ende peng e Gërdecit – Koment

Ka mjaftuar një mesazh tekst për ish-Kryeministrin Berisha nga Ministri Damian Gjiknuri për të ndezur një histeri të tërë në Kuvend nga ana e PD-së,...

1 120 121 122 123 124 125