Pikëpamje

Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri Rama bëri publike para pak javësh fillimin e një fushate për regjistrimin e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit. Edhe pse detajet e kësaj nisme...

Një thirrje për shqiptarët

Një thirrje për shqiptarët

Dy prioritetet e para që duhet të përqafojnë shqiptarët janë çlirimi nga politika dhe elita politike dhe divorci përfundimtar me të, si dhe pranimi se...

Burravecët

Burravecët

Dhjetori erdhi. Ata u mblodhën përsëri të festojnë ditëlindjen e partisë. Njësoj siç festohej dikur në regjimin që u desh të rrëzohej që të lindte...

Ego Rama

Ego Rama

Mbërrin Merkel, politikanja më e fuqishme e Europës, qëndron vetëm 2-3 orë, dhe Rama i tregon pikturat e tij. Shkon Rama në Gjermani dhe inaguron...

Basha ngatërron bunker

Basha ngatërron bunker

Ndërto bunkerin, vizito bunkerin, shkatërro bunkerin. Bunkeri është kthyer në model, projekt, arsye e jetës dhe e luftës. Në fakt, edhe sot, si dikur, është...

Meta si xhonglier me biznesin

Meta si xhonglier me biznesin

Ka rreth dy muaj që Ilir Meta ka ndërmarë një fushatë përmirësimi imazhi për t’u larguar nga pozicionet radikale të marra nga qeveria Rama dhe...

PD – e ardhmja që nuk ndez shpresë

PD – e ardhmja që nuk ndez shpresë

Pavarësisht dëshirës së opozitës, Shqipëria nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme dhe as qeveri teknike. Përjashto ndonjë gjëmë, zgjedhjet e tjera do të jenë...

1 121 122 123 124 125 126