Pikëpamje

Gjykata e njeh Evropën, Ministria e Arsimit jo

Gjykata e njeh Evropën, Ministria e Arsimit jo

Në ditët e fundit të vitit 2016, Gjykata Administrative e Tiranës vendosi njohjen e diplomave të studentëve shqiptarë që kanë përfunduar Kolegjin e Evropës nga...

Njeriu i mirë Ilir Vrenozi

Njeriu i mirë Ilir Vrenozi

Ilir Vrenozi është komediani më i talentuar në Shqipëri. Është i jashtëzakonshëm ky njeri i thjeshtë, në moshë mesatare, banor i një qyteti të veçantë...

A e meritojmë varfërinë

A e meritojmë varfërinë

Si zor të ketë njeri që, sapo vetëdijësohet për statusin shoqëror ku gjendet, të mos i ketë bërë vetes një sërë pyetjesh, si këto: Pse...

Plani sekret TR030

Plani sekret TR030

I fshehur nën petkun e politikanit të mirë që nuk ndërhyn në çështjet e teknikës së hartimit, me barrën e shtirur të shqetësimit për të...

Rama, Boeri dhe tallja e rradhës…

Rama, Boeri dhe tallja e rradhës…

Më 12 janar 2016, natën vonë, më erdhi një thirrje në telefonin shqiptar nga një numër i panjohur italian. Ishte Lorenza Baroncelli, konsulente për Strategjitë Urbane dhe...

Rama, Boeri dhe tallja e rradhës…

Rama, Boeri dhe tallja e rradhës…

Më 12 janar 2016, natën vonë, më erdhi një thirrje në telefonin shqiptar nga një numër i panjohur italian. Ishte Lorenza Baroncelli, konsulente për Strategjitë Urbane dhe...

1 122 123 124 125 126 163