Pikëpamje

BREXIT – përçapja e Rusisë në Europë

BREXIT – përçapja e Rusisë në Europë

Bashkimi Europian është rrjedhojë e Luftës së Dytë Botërore. U desh humbja e 60 milionë jetëve që europianëve t’u bëhej e qartë se duhet të...

Partitokraci + Aritmetikë

Partitokraci + Aritmetikë

Iu bënë disa javë përleshjes dhëmb për dhëmb, rreth Reformës në Drejtësi; dhe qytetarët po marrin shumë më tepër informacion “nga vija e frontit”, numrat...

Politika jonë nuk ndryshon kurrë — Koment

Politika jonë nuk ndryshon kurrë — Koment

Prej 25 vitesh politika jonë zhvillohet me të njejtën qasje, me të njejtin mentalitet, me të njejtin egoizëm të pangopur të udhëheqësve, që e ushtrojnë...

Publiku i Politikës

Publiku i Politikës

Përpjekjet këmbëngulëse të administratës Rama, për t’i dhënë vend qendror artit dhe estetikës në jetën publike, kanë tërhequr tashmë vëmendjen edhe brenda edhe jashtë Shqipërisë....

Ndjesë ndaj të gjitha grave të dhunuara

Ndjesë ndaj të gjitha grave të dhunuara

Lot. Dhimbje dhe urrejtje në të njëjtën kohë. Kjo ishte pamja që shoqëroi ditën e martë, por do të shoqërojë edhe ato pasardhëse nga videoja...

Dita tinzare pa makina

Dita tinzare pa makina

Tre të diela rrjesht transporti publik në Tiranë ka qenë në kaos total si pasojë e mbajtjes, nga Bashkia e Tiranës, të së ashtuquajturës, “ditë...

1 123 124 125 126 127 141