Pikëpamje

Me fëmijët, jo për fëmijët

Me fëmijët, jo për fëmijët

Gjatë ditës së sotme pati disa aktivitete me fëmijë, por jo për fëmijët. Përveç se çdo ditë të vitit politikanët tanë luajnë me të ardhmen...

Të gjithë në mbrojtje të Elvis Rroshit

Të gjithë në mbrojtje të Elvis Rroshit

Pak javë më parë, ish-kryebashkiaku i Kavajës Elvis Rroshi deklaroi se ishte gjykuar në Gjermani por nuk mbante mend se për çfarë dhe nëse ishte dënuar....

Çfarë mësuam nga protesta e Parkut të Liqenit

Çfarë mësuam nga protesta e Parkut të Liqenit

Parku i Lojrave, inagurimi i të cilit u reklamua me këmbëngulje nga Kryebashkiaku Veliaj, tashmë përfundoi. Por, beteja mes dyshes Rama–Veliaj dhe një grupi qytetarësh...

Fituesit e vërtetë të Parkut

Fituesit e vërtetë të Parkut

Sot, Kryebashkiaku Veliaj inaguroi këndin e lojrave në Parkun e Liqenit. Një kënd lojrash i cili mjaftoi t’i shqyeje maskën të vetëquajturve të rafinuar të...

Duke menduar vetmevet si për 1 qershor

Duke menduar vetmevet si për 1 qershor

Mendja, miq, është një çudi e madhe. Sivjet çuditërisht për 1 qershor nuk m’u kujtua se si ngrinim balona (e di që nuk ngriheshin më...

Certifikatomania dhe meritokracia e munguar

Certifikatomania dhe meritokracia e munguar

Bëj shkollën pasi duhet dëftesa. Mbaro universitetin se pa diplomë nuk bën dot. Specializohu se të duhen sa më shumë vertetime për punë. Bëj kurse...

Majko i ngecur në botën e telenovelave

Majko i ngecur në botën e telenovelave

Ish-kryeministri Pandeli Majko këshilloi, përpara pak ditësh, kolegët e tij deputë duke pohuar se nëse nuk miratohet reforma në drejtësi Shqipëria rrezikon të kthehet në...

1 125 126 127 128 129 141