Pikëpamje
Kush ka frikë nga reforma në drejtësi?

Kush ka frikë nga reforma në drejtësi?

Qytetarët shqiptarë prej disa ditësh janë bërë dëshmitarë të kronikave të vrullshme takimesh e përplasjesh politike e diplomatike mbi çështjen shumë teknike të reformës në...

Mes Papa Françeskos dhe Paris Hiltonit

Mes Papa Françeskos dhe Paris Hiltonit

Ai vesh kostume të qepura me dorë nga një rrobaqepës i Romës që vjen posaçërisht në Tiranë për t’i marrë masat dhe bërë provat; dhuron...

Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri Rama bëri publike para pak javësh fillimin e një fushate për regjistrimin e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit. Edhe pse detajet e kësaj nisme...

1128129130131132134