Pikëpamje
Policët qesharakë

Policët qesharakë

Të shtrirë në shtretër spitalesh. Me fytyra të mjeruara. Mimika të sforcuara që japin idenë e sikletit fizik. Një mbledhje e lehtë e trupit apo një...

Luftëtarët e dritës

Luftëtarët e dritës

Mik, ti je i vetëm. Mbaje mbi supe epokën tonë. Tërhiqe zvarrë dhe çoje drejt një të ardhme ku asaj do i vijë turp që...

Rritja e politikës së njeriut shpellar

Rritja e politikës së njeriut shpellar

Sot janë të paktën 17 presidente apo kryeministre femra në botë. Tashmë janë 63 vende që, në gjysmëshekullin e kaluar, kanë pasur të paktën një herë...

Pishtari në duart e protestuesve të parkut

Pishtari në duart e protestuesve të parkut

Në vendin tënd, në vendin tim, aty ku tragjeditë zëvëndësojnë njëra-tjetrën, ka ende shpresë. Ajo ndrin prej disa javësh. Ca larva, ca krimba, ca miza,...

1 129 130 131 132 133 141