Pikëpamje
Hapja dhe dialogu me Ancelotin

Hapja dhe dialogu me Ancelotin

Qendra për Hapje dhe Dialog—emri i madh që Rama i ka vënë me kryelartësi sallonit të tij personal të pritjeve në katin e parë të...

Kjo verë e nxehtë…

Kjo verë e nxehtë…

Është thënë edhe nga metereologët se kjo ka qenë vera më e nxehtë, qysh kur ka filluar regjistrimi i temperaturave. Në Mitribah të Kuvajtit është...

Media dhe nevoja për punonjës socialë

Media dhe nevoja për punonjës socialë

Në sistemet demokratike media është një burim objektiv i informacionit që jo vetëm informon qytetarët rreth asaj që ndodh, por edhe i mbron ata nga...

1 132 133 134 135 136 162