Pikëpamje

Ndihmojeni!

Ndihmojeni!

Kryeministri Rama hapi edhe në Stamboll një ekspozitë me vizatimet e tij me ngjyra të ndezura, shoqëruar këtë herë edhe me një katalog e drita...

Sondazhet para elektorale

Burime të mirëinformuara gati gjithmonë të paguara nga Ilir Meta, shprehen se është organizuar një sondazh mbi mënyrën se si shqiptarët do të votojnë në...

Vizita në Vlorë

Burime të mirëinformuara shprehen se Kryeministri Edi Rama i ka kërkuar zyrës së tij të planifikojë një takim me bizneset e vogla të qytetit të...

Basha, kopja dhe opozita

Basha, kopja dhe opozita

Duke komentuar lajmin se qeveria ka vendosur të zvogëlojë taksat për biznesin e vogël, Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha akuzoi Kryeministrin Rama se ka...

Ankthi vetëshkatërrues i Ramës

Një sëri aksionesh të vrullshme, vetëdëmtuese dhë përfundimisht idiote, përveçse kanë nxjerrë në pah një sërë zgjedhjesh minimalisht të pavenda në poste të larta të...

1169170171172173