Pikëpamje

Qetësia, dashuria dhe luksi i Ilir Metës

Në intervistën e djeshme, gazetarja Ardita Simicia e Zërit të Amerikës ia doli t’i heqë Zotit Meta qetësinë dhe dashurinë që ai u sugjeron gjithmonë...

“Fajin e ka Saliu”

“Fajin e ka Saliu”

Biznesmenët Mane dhe Frangaj kanë filluar ndërtimin e një pallati brenda një kompleksi rezidencial në bregdetin e Qerretit, në Kavajë. Mediat dhe qytetarë të ndryshëm...

Ahmetaj 2014 vs Ahmetaj 2015

Ahmetaj 2014 vs Ahmetaj 2015

Luljeta Progni "Doing Business Report, sukses mbresëlënës, kapërcim historik, më i miri në 25 vjet për Shqipërinë”. Kështu e komentoi një vit më parë Ministri...

Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Ministri i Ekonomisë ka shpikur një klasifikim të ri për “Doing Bussines”. Ai propozon që Shqipëria të matet vetëm me... Shqipërinë. E thënë ndryshe Ahmetaj...

Mjalti kryeministror

  Kryeminsitri Rama ka të ngjarë që të pëlqejë shumë mjaltin pasi kompliementat e tij shpesh janë ose krahasime me mjaltin ose me insektin që...

1 171 172 173