Pikëpamje
Basti i fundit i Edi Ramës

Basti i fundit i Edi Ramës

Që nga dita kur u propozua si ministër i Jashtëm, Genti Cakaj është shndërruar në personazhin më të përfolur në politikë, media dhe rrjete sociale....

1 2 3 4 5 6 102