Pikëpamje
Velloja e sistemit zgjedhor

Velloja e sistemit zgjedhor

Velloja e paditurisë është një koncept i përdorur dhe zhvilluar nga filozofë të ndryshëm për të zgjidhur dilema morale. Sipas këtij koncepti, një person i...

Maska e fundit e opozitave pro-regjim 

Maska e fundit e opozitave pro-regjim 

Edi Rama është rimishërim besnik i personazhit tolstojan, kontit Turbin. Ai bashkon në vete dhunë dhe lehtësirë. Tolstoi e bën kontin Turbin që të kryejë...

Fitoi Rama. Edhe këtë herë.

Fitoi Rama. Edhe këtë herë.

Nuk dihet nëse ishte taktikë negociimi apo qëllim i vërtetë, por propozimi për administratë jopartiake zgjedhore rezultoi një goditje mjeshtërore nga Kryeministri Rama. Edhe nëse...

1 3 4 5 6 7 164