Politikë

Mesazhi i SHBA-ve për Ditën e Rinisë

Sekretari i Shtetit Amerikan, Z, John Cerry, uronë Shqipërinë për 25 vjetorin e rënies së komunizmit. “Në emër të Presidentit Obama dhe popullit amerikan, shpreh urimet...

12 fakte për Dhjetorin 1990

12 fakte për Dhjetorin 1990

Mbas një çerek shekulli shtrembërime e gënjeshtra nga ata që kanë dashur t'i shfrytëzojnë ngjarjet e Dhjetorit 1990 për të veshur veten me legjitimitet, merita,...

Venezuelë, opozita fiton zgjedhjet pas 20 vjetësh

Në Venezuelë, opozita fitoi zgjedhjet duke përmbysur dominimin e Partisë Socialiste të presidentit Nicolas Maduro. Opozita fitoi 99 vende në Asamblenë Kombëtare, ndërsa partia e...

Ambasadori gjerman: verifikoni ata që dekoroni

Ambasadori gjerman Helmut Hoffman deklaroi dje se duhet të verifikohen me kujdes pjesëmarrësit në Luftën Nacional-Çlirimtare që dekorohen nga qeveria shqiptare. Në një Konferencë për...

1 1 041 1 042 1 043 1 044 1 045 1 064