Politikë
Erion Veliaj dhe sensi i shtetit

Erion Veliaj dhe sensi i shtetit

Gjatë këtyre ditëve shtypi dhe media kanë transmetuar një spektakël të turpshëm në shkelje të vazhdueshme të institucioneve të republikës. Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj—zgjedhje...

11 5731 5741 5751 5761 5771 666