Celibash apel partive të kandidojnë persona pa probleme me ligjin

Nga Exit News
Celibash apel partive të kandidojnë persona pa probleme me ligjin

Ilirjan Celibashi, kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) I kujtoi partive politike të dorëzojnë listat e kandidatëve për deputet më 8 mars.

Në një postim në Twitter, të shtunën, Celibashi I bëri thirrje partive të vendosin në lista kandidatë të pastër dhe me integritet.

“Mbeten dhe pak ditë nga data 8 Mars, që është edhe afati i fundit për dorëzimin e listave të kandidatëve për deputet për çdo qark. Inkurajoj partitë politike të zgjedhin kandidatura me integritet dhe që plotësojnë kriteret ligjore për të qenë përfaqësues të shqiptarëve”, shkroi Celibashi.

Lajme te ngjashme