Celibashi flet për zgjedhjet në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane

Nga Exit News
Celibashi flet për zgjedhjet në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve Z. Ilirjan Celibashi ka qënë i ftuar të enjten, në cilësinë e folësit, në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane.

Z. Celibashi foli për ndryshimet në Kodin Zgjedhor dhe mekanizmat që Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) përdor për të monitoruar partitë politike gjatë zgjedhjeve,” shkruhet në njoftimin e ambasadës në rrjetin Facebook.

Anëtarët e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane i kanë drejtuar atij pyetje në lidhje me verifikimin e kandidatëve dhe përfshirjen e të rinjëve në zgjedhje.

Në përfundim, Celibashi i ftoi të rinjtë të votojnë e të jenë qytetar të angazhuar.

 

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme