CineSquare, alternativë e Netflix në Ballkan

Nga Exit News
CineSquare, alternativë e Netflix në Ballkan Foto ilustruese nga platforma CineSquare.

Ndërsa karantina në shtëpi vazhdon pa ditur se kur do të përfundojë, njerëzit në të gjithë botën po kërkojnë platforma argëtuese për të kaluar kohën.

Një alternativë e Netflix në Ballkan është CineSquare, i disponueshëm në Shqipëri, Bullgari, Kroaci, Bosnje dhe Hercegovinë, Kosovë, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Rumania, Serbia, Sllovenia, Qipro, Greqia dhe Turqia. Kjo platformë ka një tarifë abonimi mujor prej 1.99 €, dhe shfaq një numër të filmave në Evropë dhe Ballkan.

Filmat në këtë platformë, kanë në qendër çështjet e të drejtave të grave, marrëdhëniet mes të njëjtit seks dhe emigrimin në Ballkan. Këto lloj filmash realizohen rrallë pasi nuk gjenerojnë një fitim, kështu është e vështirë t’i shohësh ato jashtë festivaleve të filmit ose kanë shfaqje shumë të kufizuara në disa vende. Kështu që një platformë që i bashkon ata nën një faqe të vetme është një shërbim mëse i mirëpritur.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme