Covid-19 mbyll shkollën në Krujë

Nga Exit News
Covid-19 mbyll shkollën në Krujë

Shkolla nr.1 në Krujë është mbyllur të premten, pasi të paktën tre mësues janë infektuar me Covid-19. Gjashtë mësues të tjerë janë testuar dhe janë vetëkarantinuar në pritje të përgjigjes.

Sipas Njësisë Vendore të Shëndetit Publik në Krujë, edhe disa nxënës të shkollës kanë pasur simptoma të ngjashme me ato të Covid-19, ndaj mësimi është ndërprerë përkohësisht.

Të paktën 15 mësues dhe 20 nxënës nga shkollat e Krujës kanë rezultuar të infektuar me Covid-19 deri më tani.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme