Deputeti Agron Shehaj propozon ngujimin në Teatër

Deputeti Agron Shehaj propozon ngujimin në Teatër

Dje, protestës së artistëve iu bashkua deputeti i PD-së Agron Shehaj. Ai u shpreh se “nëse ju vendosni të futeni brenda, unë do të jem i pari dhe i fundit që do të dal nga teatri”.
Zoti Shehaj propozoi ngujimin ne godinën e tetarit si të vetmen mënyrë për të shpëtuar teatrin.

Qeveria Rama miratoi ditën e mërkurë në fshehtësi të plotë ligjin e ri të teatrit.

Me këtë vendim, qeveria i jep fund çdo tentative të artistëve dhe qytetarëve për të ndryshuar projekligjin i cili parashikon shembjen e godinës së Teatrit dhe ndërtimin në të të 6 kullave të larta.

Lajme te ngjashme