Dorëhiqen 2 prokurorë të Prokurorisë Tiranë

Nga Exit News
Dorëhiqen 2 prokurorë të Prokurorisë Tiranë

Prokurorët e Tiranës Granit Shahu dhe Anila Galanxhi kanë dhënë dorëheqjen nga posti. Shahu më parë ka qënë prokuror në Shkodër. Ai kandidoi për prokuror të përgjithshëm të përkohshëm.

Anila Galanxhi ndodhet në procesin e vetingut në Komisionin e Posaçëm të Kualifikimit, KPK.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme