Drejtori i Kadastrës Kurbin në kërkim nga Policia

Nga Exit News
Drejtori i Kadastrës Kurbin në kërkim nga Policia

Drejtori i Kadastërs së Kurbit Etmond Stojani u shpall nëkërkim për prodhim të lëndëve narkotike.

Policia arrestoi bashëkpunëtorin e tij, 24-vjeçarin Vranicki Hisku. Stojani dhe Hisku kishin ngritur një magazinë për rritjen e kanabisit.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme