Drejtoria e Tatimeve: Dokumentat për rimbursimin e gjobës së shkeljes së leje qendrimit në BE

Nga Exit News
Drejtoria e Tatimeve: Dokumentat për rimbursimin e gjobës së shkeljes së leje qendrimit në BE

Qytetarët shqiptarë të cilët u gjobitën nga shtetet e huaja gjatë periudhës së izolimit gjatë periudhës së izolimit do të aplikojnë për rimbursim nga qeveria shqiptare deri më 10 dhjetor.

Drejtoria e Tatimeve njoftoi të premten, 20 nentor personat të cilat kanë pasur probleme me dokumentacionin për përfitimin e rimbursimit si dhe një listë me dokumentat e nevojshme për rimbursim.

Tatimet kërkojnë nga qytetarët të dorëzojnë mandatin për pagesën e gjobës, formularin e vendosjes së gjobës, verifikimin e hyrje e daljeve, dokument identifikimi, llogari bankare, numër kontakti.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme