Dy komisionerë kanë votuar në 2 qendra votimi, Rusmajli kërkon verifikimin e tyre

Nga Exit News
Dy komisionerë kanë votuar në 2 qendra votimi, Rusmajli kërkon verifikimin e tyre

Ilir Rusmajli kërkoi verifikimin e komisionerëve që kanë lejuar votuar më shumë se në një qendër votimi, në Gjirokastër, gjatë mbjedhjes së KAS, sot, 19 maj. Rusmajli kërkoi të verfiikohetr se cilës parti i përkasin këta komisionerë.

Kërkesa e Rusmajlit u kundërshtua nga anëtari i KAS, Ledio Braho, pasi ky verifikim i përket SPAK-ut.

Nënkomisionerja e KQZ-së Lealba Pelinku u shpreh se kjo provë, do të kërkohet dhe të vendoset në dispozicion për KAS.
Dy persona kanë votuar në më shumë se një qendër votimi në Gjirokastër.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme